Ängelholm

Det är en blöt morgon här i Ängelholm. Det snöblandade har tagit greppet om staden. Utanför mitt fönster ser jag hur människor skyndar sig och om en liten stund är det även dags för mig att ge sig ut. Det är tävlingsdag. Vaknade tidigt och har läst, skrivit och funderat och när jag nu sätter mig här vid bordet i mitt rum efter att avklarat frukosten, så finns det inget mer att skriva, inget att säga...
Istället fastnar blick och tanke på den bild jag klistrat in här bredvid. En kvinna jag träffade på i går kväll på kvällspromenaden. Vem är hon? Jag googlar. Google ger inget svar. Dock otroligt många andra statyer från denna stad. Verkar vara en statystad. I dag är det dock en tävlingsstad. Om en liten stund skall jag checka ut från detta rum, ge mig av till tävlingsarenan. Har en misstanke om att det kommer bli en lång dag i Ängelholm.