Årets sista dag

Nyårsafton och de sista timmarna av året. Solen skiner och det är plus. Slutet gott allting gott!
Förbereder min egna lilla årskrönika, men då nedskriven med bläck. 33 år har jag skrivit mina anteckningar om mitt liv. En stor samling av dagböcker i dag som fyller sin egna bokhylla.

Jag går igenom 2016 i ett bloggperspektiv.

I januari skrev jag om att vara förälskad som femtonåring och min ständiga förälskelse i Stevie Nicks.

I februari hade ett gäng smarta undomar i LUF:s Stockholms ett förslag att legalisera samtyckande incest och nekrofili. Jag skrev om det och med hjälp av det rådande genomslaget i frågan just då, blev detta inlägg ett av mina mest lästa under 2016.

I mars tas grillen fram lagom till påsk och min blogg trendar i Kina !?
Ett av årets mest lästa inlägg 2016 skrivs och publiceras; The man in me. När jag läser det idag förstår jag vilket tidsdokument över grymhet som det faktiskt är.

I april gick jag barärmad i den nu cementerade våren och jag skrev från besök på Stjärnholms slott som en gång i tiden var i min släkts ägo. Jag förberedda mig också för ett presidentval under hösten i det stora landet i väster.

I maj rakar jag av mig skägget och det skrivs om att min bror blir ny kyrkoherde i Färgelanda. Månadesn mest lästa inlägg blir Medelålders män med gitarrer.

I juni får jag utmärkelsen "Årets man i Färgelanda" och sedan åker jag och familjen till USA i tre veckor och ett 30-tal blogginlägg skrivs därifrån.

Del av Juli befinner jag mig fortfarande i USA och hela 39 inlägg skrivs denna månad. Jag firar 4th of July med familjen i Fort Myers beach.


Redan i augusti dimper jultidningskatalogerna ner i brevlådan, semestrar tar slut och allt återgår till det "normala". Detta bloggar jag förstås om. Jag åker till Stockholm några dagar för lite studioarbete, men också att umgås med min bror och hans familj.
Det blir kyrkoherdeinstallation i Färgelanda kyrka och hela familjen möter upp.

Sen kom hösten..

I september åker jag till Nora och tillbringar där en fantastisk helg med goda vänner och i oktober handlar det mesta i världen om Hillary, Trump och Bob Dylan.

I november vinner Trump presidentvalet och jordens undergång känns nära. Jag får kompensera det hela med att åka några till Danmark och uppleva några av årets mysigaste dagar där.

December blir inte överaskande årets mest intensiva månad och när julledigheten kommer väller tillfredställelsen över mig som en våg i Gulfen.

Dagens bild får bli från ett trevligt nyårsfirande för ett par år sedan hemma hos min bror. Jag och den där mannen på bilden har firat de mesta nyårsaftnar i mitt liv ihop. I år ser jag framemot att göra det igen.

Tack för att ni läst mina rader det här året. Jag önskar er ett trevligt avslut på året.