Åskådare

Idag kom brorsan från stan tillslut ner till Dalsland. Hela hans familj förstås.
Jag och min son och brorsa nummer två med familj hade slutit upp hemma hos mina föräldrar för att agera någon form av välkomstkommitté.
Och det blev ett sådant där skönt återseende där vi alla samlades runt bordet och åt mammas goda mat, pratade och skrattade.
Min son som letar lite ny studioutrustning tog möjligheten att stämma av med min bror för att få råd om vad han skulle köpa. Ganska snart satt de i köket och letade på hemsidor, diskuterade och värderade.
Och jag bara njöt av stunden. Njöt av att se min son och min bror sitta och prata musik så där som jag gjort så många gånger med brorsan. Ute umgicks de yngre kusinerna, medan de vuxna pratade om sånt man pratar om när man är vuxen.
Själv var jag bara åskådare. Åskådare över en fin och magisk stund.