2017 - Välkommen!

Igår firande med vänner. Vänner som jag firat många år med. På bilden jag tillsammans med mina två bröder. Känns som en ynnest att kunna fira tillsammans med dem. På bilden också Karl. En dag skall dessa härliga ungdomar hålla och planera sina egna nyårstillställningar. Livet går vidare.

Vi börjar med ett nytt blad i en tom bok. Allt är oskuldsfullt och oskyldigt.
Vi firar årets sista dag och vaknar upp till något vi tror och hoppas skall vara något nytt, något ännu bättre.

Vi har alla som varit med från början, ytterligare ett års livserfarenhet bakom oss. Inte helt fel.
Jag funderar på om jag blivit något klokare? Tveksamt, även om det borde vara så.

Jag ägnar förmiddagen åt att fundera på just det där "klokhet" Vad det innebär och betyder för just mig. Om jag är klok behöver jag fylla detta år med mer saker som jag tycker om. Jag behöver ställa mig frågan vad det är jag behöver göra mer av och vad bör jag ägna betydligt mindre av min tid med? Det är nu jag kan. Det är nu jag har tiden innan allt bara rullar på igen..