32 timmar innan

Allt gott har sitt slut. Jag pratar om denna långledighet. Jag pratar 19 dagar hemma. Och trots att jag kan tycka att allt det här med jul och nytt år och så mellandagar på det kan vara ganska ångestladdade, så måste jag medge att det varit gott. Kanske för friden. Kanske för det milda vädret. Kanske för att ljuset kom tidigt.

Jag börjar jobba om 32 timmar. Känns bra. Känner mig utvilad. Har fullt med energi. Att vända tillbaka dygnet tror jag inte på, utan det får bli några tuffa dagar i slutet av veckan. Det brukar ge sig själv.
Dock måste jag bringa ordning i det mesta. Allt det där ni vet som skulle ordnas under ledigheten, men som sköts fram i tiden...

Min son studerar hybrider i djurvärlden. Sedan jag och han pratade mulor och mulåsnor i går, har han fastnat i kattvärldens hybridvärld med liger, liguar, jagupard, leopon, mm. Spännande!

Själv fastnar jag i Zac Brown Bands härliga stämsång och förlorar mig i den eufori som musik kan åstadkomma.