3374

Det är så många inlägg jag skrivit i denna blogg sedan starten december 2006...
Drygt 3000 inlägg...Det är är minsann svårt att ta in.
Likaså att jag kunnat hålla det levande så länge. Ibland har jag funderat på just det där. Funderat på just den historien som varje gång skall berättas. En ny historia varje dag. Minst en. Det där att inte upprepa sig, att inte bli en kopia av sig själv, att hela tiden utveckla sig och framförallt det viktigaste; att känna glädje och meningsfullhet i det.

Ibland får jag frågan hur jag gör för att komma på saker att skriva om. Jag funderar sällan så, utan jag börjar skriva helt enkelt och så får inlägget utveckla sig och bli som det vill. Det är en spännande och stimulerande process och kanske en av anledningarna till att jag sällan får ”skrivkramp” och inte vet vad jag skall skriva om.
Självklart så finns det ibland tillfällen då jag bestämt ämnet innan. Ett exempel är ”De vidriga” som jag skrev tidigare i veckan.

Det är söndag kväll och jag dricker vin och funderar lite på vad jag skall göra av resten av de här timmarna som är kvar av den här veckan. Innefrån min sons rum som numera har blivit ”Kjellman studio” hör jag hur det rappas och jobbas med olika beats. Jag nickar gillande över tanken och det faktum att även min son hittat glädjen i musiken. Själv skall jag nu i veckan också in i studion, men i Beerdrinkingboys egna studio. Förhoppningsvis skall det bli lite låtskrivande också.

Detta är mitt 3375e inlägg. Det är söndag kväll och resten av kvällen skall jag ägna mig åt att fira min uthållighet.