4 saker att göra som kommer förändra din dag.

Har ni tänkt på att om er första timma som vaken blir bra, så blir ofta resten av dagen också det.

Om du känner dig nöjd och motiverad under din första vakna timma kommer du att ha en bra dag.

Däremot om du känner tvärtom, så kan du vara säker på att få en dålig dag. Av det kan man dra en enkel slutsats;

Det är mycket viktigt att börja dagen rätt.

Alltså, vi vet om första timmans betydelse och nu gäller det bara att se till att få allt så perfekt som möjligt just då. Det kan ju inte vara så svårt...eller?

Hur gör man då? Jo det här är sannerligen en av livets gåtor och något som jag började fundera på för några år sedan.
Om det nu är så att vi påverkas så mycket på grund av vilken start på morgonen vi får, borde vi ha ödet i våra egna händer och kunna planera därefter.

Jag fann fyra sätt att jobba på som senare skulle visa sig påverkade hela min vardag till det bättre.

Fyra enkla saker som verkligen gav mig själv ett rikare liv.

Läsa en motiverande bok
Att ställa klockan 10 minuter tidigare än vanligt för att läsa en bra bok, blev min första åtgärd som skulle visa sig fungera på ett häpnadsväckande bra sätt. Till en början läste jag motiverande böcker som skulle ge värdefulla insikter i livet, framgång, och allt annat som kändes värdefullt. Idag räcker det gått och väl med en spännande deckare, en biografi eller novell.

Lyssna på din favoritmusik
Möt dagen med just den där musiken som du älskar. Kanske din älsklingslåt på repeat, eller din favoritspellista. Tänk på att här är det inget läge för att experimentera, utan kör säkra kort.

Kör igenom ett enklare träningspass
Det idealiska är ett 10-20 minuters pass som i stort sätt handlar om att sträcka ut, tänja och stretcha. Inget påfrestande, men om man vill köra lite tuffare funkar det förstås också. Det viktiga är att man hittar något som passar en själv och får en att må bra. Tänk på att du övat in passet innan, så att du vet vad du skall göra. Annars är risken att man kommer på andra saker i Arla morgonstund.

Gå ut och ta en kort promenad
Få lite frisk luft. Den friska luften kommer att göra dig glad över att vara vid liv. Att få lite frisk luft kommer också påminna dig om varför du är ute och tar den där promenaden.
Du bör dock låta bli promenaden om det regnar, haglar, åskar eller liknande.