All I want for Christmas is you

Det är bedömning och det är betygsättning.
Det är vad denna tid handlar om. Några dagar till, inte tappa tempo nu. Nästa vecka vid den här tiden tar vi hand om julförberedelserna. Märkligt ändå att i jultider då vi alla skall koppla av och kunna njuta av tidens höjdpunkt, är vi alldeles för upptagna av annat.
Jag lyssnar på ljudfiler. Jag bedömer det jag hör. Jag går igenom kompendium och jag jag gör ordentliga anteckningar i det stora kommunikationsverktyget. Jag spelar gitarr och sjunger Luciasånger och jag ändrar om i tonarter. Jul och dess stämning kommer tids nog.

Jag checkar av Hot 100 - listan. En del i mitt uppdrag. Det är viktigt att hålla sig ajour.
Nu rusar jullåtarna upp. Högst upp på en 7e plats är All I want for Christmas is you med Mariah Carey.
"Så är det", tänker jag och tar in texten.

"I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas
is you."

Jag är en obotlig romantiker. Det är jultid, stress och press, men allt jag kan tänka på är dig.