Att aldrig vara riktigt nöjd

Någorlunda nyss hemkommen tar jag mig friheten att slå mig ned vid mitt skrivbord för att skriva några rader om saker som just nu uppehåller mina tankar. Det har varit en skön helg i Göteborg med alla de där ingredienserna som man nästan kräver av ett "lyckat" stadsbesök. Det har varit tid för avkoppling, skratt och avstämning med familjen. Att sedan LSK vinner den avslutade seriematchen hemma mot Varberg med 3-0 är glädjande. Den 24:e raka matchen utan förlust! En svåröverträffat bedrift i den allt tajtare elitfotbollen. Lägg därtill endast 2 förlorade matcher på hela säsongen.... så känns det snudd på orättvist att Ljungskile SK inte lyckas nå en direktplats till allsvenskan. 60 poäng...60 inspelade poäng och inte nå ända fram! Ja, i denna stund är det inte svårt att känna en liten bitter smak i munnen, trots en fantastisk helg i stort. Kan man aldrig unna sig att få vara riktigt nöjd?
Hatten av för Hammarby och Sundsvall och grattis! Nu väntar kval mot Gefle med start, hemma på Skarsjövallen, nu på torsdag. Det har varit en underbar helg på många sätt, men just nu undrar jag hur jag skall orka ladda om till slutet av nästa vecka.