Att göra sitt bästa med det man har

Efter snö kommer regn och tisdagar är bra dagar, men ack så besvärliga. Ibland kommer jag faktiskt på mig själv att nästan frukta tisdagar.
Och det är jag som verkligen ser på alla dagar på samma sätt. Ingen är bättre än den andra, ingen är framförallt sämre än någon annan Alla veckans dagar måste vara bra. Det är mitt motto. Annars går man under.
Men, oavsett vilken inställning till veckans dagar man har, måste jag medge att just tisdagar ibland känns besvärliga. Just så där besvärliga så att jag ibland redan på måndag kväll riktigt drar mig för dem.
Tisdagar är min intensivaste dag. Jag vet att jag måste vara fokuserad till det yttersta för att det skall bli bra. Det är den dagen (tillsammans med fredagar) jag har mest att göra på jobbet och det är den dagen som jag också har mycket annat runt mig.

Tisdagen håller på att ta slut. Jag kom igenom, det är färdigt. Morgondagen är ack så ljusare och torsdagen...
Eller stopp!
Vad vet jag om det?
Absolut ingenting!
Det är det som är lite av tjusningen i livet. Att vi inte vet vad som kommer hända oavsett om det är bra eller inte.
Så jag förbereder mig för att göra den bästa av morgondagen. Jag tänker på hur bra jag har det.
Jag tänker på en molnfri himmel och en stor sol.
Och jag tänker på att jag faktiskt nyligen haft några dagars semester och lever ett privilegierat liv.