Att se framemot

Söndag kväll.
Jag skall inom några få timmar lägga denna vecka bakom mig. Bilden för dagen får bli ännu en bild med mig i judodräkt. Denna gång tillsammans med en fantastisk vän och träningspartner vid namn Lars.
Men, med risk för att likt Putin (ses ofta i judodräkt eller bar överkropp)vilja framhäva sin styrka, så är mitt syfte istället att skapa en högst personlig egenboost.
För jag har kommit igång igen och den här veckan har det börjat släppa för mig både när det gäller teknik, timing och fokus. Fysiken har dock fortfarande en del att önska. Ett tecken på det fick jag igår när en av pojkarna som jag tränar på lördagar tittade på mig och frågade:
"Varför har du en sån stor mage Tommy?"
Vad svarar man på något sånt? Ett barns ärlighet kan ibland kännas totalt dräpande.
Oavsett så är det roligt att vara igång igen efter vårens ofrivilliga pandemi-uppehåll. Så nu ser jag framemot en ny vecka där jag pressar mig ytterligare lite på judomattan. Tänk att jag snart tränat judo i 40 år.