Avtal med Saga Egmont

Äntligen är avtalet påskrivet och jag kan nu avslöja att jag ingått avtal med Saga Egmont om mina digitala rättigheter när det gäller Michelletimman och kommande böcker.
Det känns otroligt roligt och inspirerande att vi kunde komma överens och att nu få ligga på ett stort förlag med de fördelar som det innebär.
Inte minst ger det mig arbetsro och möjlighet att kunna planera för framtiden när det gäller framtida litterära planer.
Saga Egmont är ett mycket expansivt företag och har kontor i 6 länder och med det ett av de ledande förlagen i Europa inom digital utgivning med mer än 27 000 publicerade ljudböcker och mer än 50 000 E-böcker.
Många stora svenska och utländska författare ligger på Saga Egmont, men för min del tycker jag att det känns fint att ligga på samma förlag som Edgar Allan Poe, Mark Twain och Karin Boye. Bara det är ju en Bucket-list uppfyllelse.
Mer om detta kommer jag berätta om framöver.
Nu skall jag fira.