Be careful out there Det är en kall, men solig morgon och utanför mitt fönster ser jag hur ett par harar jagar varandra i den väl tilltagna slottsträdgården. Fontänen är ännu inte i gång och medan jag funderar på när den kan tänkas starta häller jag upp en kopp kaffe till från kannan som står på bordet med den vita linneduken. Jag har ätit vad man skulle kunna kalla en rejäl stadig frukost. Jag är behagligt mätt.
Någonstans spelas Regina Belle och den där vackra låten "Be careful out there" och den låter vid denna tidpunkt ännu vackrare och till och med lite viktigare än tidigare.

"Don't let em take the innocence I love in you so much
Don't let em change your and say your faith is just a crush
There are devils round each corner
And when they play they don't play fair
Go on and fly
But be careful out there"

Det här är en dag med planer. En dag full med tillförsikt.