Berörd

Jag kör ett träningspass för att sedan ta helg. 
Jag åker hem från klubben via ett centrum som är redo för advent. 
Om 13 timmar kommer jag vara tillbaka på klubben igen.
Så har det varit hela veckan. Jag är en flitig judoka. Det är jag stolt över.
Nu lyssnar jag på Carly Pearce.
Hon kan berätta en historia så där innerligt så att jag blir berörd.
Just nu är det i och för sig mycket som berör mig. Jag bär det inom mig som om det vore min mest bevarade hemlighet.
Ibland vill jag bara att det skall finnas där inne, att jag bearbetar det innan jag släpper lös det, eller egentligen låter det vara där för gott. Allt är inte sånt som behöver lämna mitt innersta och den här världen har nog med jobbiga saker ändå. Så jag lyssnar på Carly och smuttar på het glögg, försöker att inte tänka på någonting. 
Förövrigt är allt tyst och lugnt
..men jag känner mig berörd.