Blåsdag

Jag trivs fortfarande bäst med att pryda mina blogginlägg med härliga bilder från ett skönt Madeira. Idag är det kallt och blåsigt ute och det var med står besvikelse som jag genomförde morgonpromenaden. För trots att solen skiner är inte 12 grader mycket att hurra för. Jacka på för första gången på länge och övervägande om jag inte t om skulle sätta på mig långbyxor för första gången på semestern?
Planer på besök i staden under eftermiddagen för restaurang och biobesök har skjutits upp. Vi kan ju faktiskt ha det trevligt hemma också. Kanske en film på hemmaplan?
Nu är det tyvärr så att från och med för någon timma sedan har jag inte längre bredband (något som i modern tid försvårar tevetittandet). Något som kan hända när man som hyresgäst litar och tror på sin fastighetsägare. Nu har jag dessutom väntat i snart 3 timmar på att man skall ringa upp mig från Telia. Ett telefonmöte som bokades in igår. Det blossar upp till hårdare vindar minsann. Kanske t om stormstyrka. Det är sannerligen inte bara ute det är en blåsdag. På Madeira misstänker jag dock att det ännu är en lugn och stilla dag.