Bortom smitta och kyliga dagar

Någon värme vill det liksom inte bli och kanske är det därför som Corona-smittan inte vill ge med sig? Det är iallafall vad man säger. Att frånvaron av tidig vårvärme är en av faktorerna till att vi har det som vi har det. Men ute behöver jag vara ändå och någon timma i uteskaparrummet blev det trots allt.
Jag behöver öka takten i mitt skrivande. Jag har en historia att berätta. En ny bok som med mina mått skall bli klar på nolltid.
Det är mycket saker på gång. Tempot är som vanligt högt, men jag håller än så länge jämn takt med tillvaron.
Det är sol, men ingen värme, det är stundtals blå himmel, men rena ishavsvindar som liksom attackerar..
Det är söndag och i morgon börjar jag om från början. Vädret kommer fortfarande vara i centrum, smittan lika så. Men jag ser framemot det nya, de där roligheterna som nu ligger framför mig. Det finns ett ljus bortom Smitta och kyliga dagar.