Bröder

På sociala medier i går - denna bild. Jag själv och mina två bröder stirrar mot mig. Det är Ronny, Sigge och jag. Minnen från det förflutna. Små pojkar och stora gitarrer. På Berga gård i Närke, hos våra kusiner. Det är 1980 eller 1981 -tror jag...
Idag kommer Ronny "hem". Direkt från huvudstaden som han nu kallar hemma. Tillsammans med Sigges fru Camilla skall vi spela i morgon. Vi har ett gig.
Jag och brorsan tillsammans på scen för första gången på evigheter. Då vi var
Guitar & Girls och spelade instrumental gitarrmusik och spelades ganska frekvent på radion. Lokalradion förvisso, men ändå.
Brorsan fick spela på scen ihop med Janne Schaffer. Så långt räckte inte jag till. På senare år är det Beer drinking Boys som gällt, men då har brorsan haft rollen mer som producent och musikalisk andlig ledare.
I morgon en annan sättning. I morgon ett annat kapitel. Livet rullar på och nya utmaningar hela tiden. Det är spännande.