Brödrabilden

Det är söndag. Jag har djupdykt ner i mitt filmarkiv. Mitt egna arkiv som handlar om mig själv. Jag finner denna korta snutt av skratt  som ytterst underhållande. En tillställning i maj 2018 på Gränsen. Där befinner sig bland annat  också mina två bröder Sigge och Ronny med familjer och även mina föräldrar.  Vi bröder har bestämt oss för att ta ett brödrafoto. Jag är allvarsam, men mina bröder tar liksom lätt på uppgiften…
och Så fort som min bror Sigge slutar skratta så tar Ronny vid. Vår far kommer i bild och försöker få reda på vad som krånglat till sig, för att därifrån försöka hjälpa till att styra upp det.  

Upprinnelsen till det annalkande fotokaoset är att Ronny är missnöjd med sin gröna huvtröja. Att den liksom inte passar in i bild. När han får av sig den visar det sig att jag inte tycker att texten på hans t-shirt passar riktigt in på bilden av tre medelåders bröder. Då försöker han att dölja det med sina händer. Blir inte så lyckat.

Inte heller försöket med huvtröjan hängande runtom honom funkar. Ronny ville verkligen inte ha med den tröjan på bild.

Då finner vår vän Lars på råd och kliver in för att försöka rädda upp situationen. Lösningen är  en grön liten filt.

Tanken är god, men resultatet mindre lyckat. Ser liksom onaturligt ut.
Tillslut får jag ge med mig då jag inser att alternativet med bar överkropp heller inte kommer funka.
Ronny har dock nu snöat in på att ha solbrillor. Det skulle ta ytterligare några foton innan det slutliga utan brillor kunde tas. Den bild som du ser i detta inlägg.


Det handlar om videos. Små korta klipp som jag själv tagit genom åren, som nu får komma fram i ljuset, nå allmänheten. En söndag passar ju perfekt för det ändamålet.

Jag kallar det Tommys Youtube-skatt