Checka ut för att snart checka in igen

Jag checkar ut för denna gången som egensinnig författare med möjlighet att gå upp i skrivandet till 100 procent. Just såna här dygn är värda så otroligt mycket, eftersom att möjligheten att störas är nästintill lika med noll. Mestadels av tiden har gått åt till research-arbete och framförallt att tänka, men jag har också förstås fått skriva.
Den stora utmaningen i skrivprocessen är att tackla de störningsmoment som finns runt omkring mig. Däri ligger egentligen inte att jag blir störd av andra, för det bli jag inte, utan för att jag blir störd av mig själv och alla andra saker som man tycker sig behöva göra när man är hemmavid.Med åren och framförallt ju äldre jag blivit har jag blivit bra på att fokusera. Kan man också åka iväg ibland som jag gjort nu i några dagar så blir också allt fokus på det och det blir mer på allvar.
Sammanfattningsvis har dessa dagar gett mig och mitt manus fantastiska förutsättningar för det fortsatta arbetet med Johnny B. Ser framemot till att snart åka iväg igen. Ge mig iväg för att leva författarlivet deluxe.