Då kommer den där härliga fredagsfeelingen fram (Fredagsmusik med Tommy)

För ett par år sedan fann jag denna raritet hängandes på en marknad bland Iron Maiden och Metallica tishor. En turnétröja med Carlo Santana från 2006 och som följde albumsläppet med samma namn 2005.
Carlos Santana - denna gitarrhjälte och levande legend! Den där gitarren som alltid lyckas få mig på gott humör. Det där albumet är en riktig höjdare och om jag inte minns helt fel så gick den direkt upp på andra plats på Billboard Hot 200.
Personligen älskar jag väldigt mycket  I just feel better med Steven Tyler på sång och vackra Trinity förstås i ett sagolikt gitarrmöte med Kirk Hammet...
men en november eftermiddag som den här föredrar jag svänget med Mary J Blige på sång i My man och  den spelar jag spelar om och om igen. 
Då kommer den där härliga fredagsfeelingen fram.

Musik har alltid varit ett av det viktigaste i mitt liv. Musiken finns ständigt med mig och inom mig.
Musik är dessutom idag det jag sysslar med till vardags och som jag får större delen av min inkomst ifrån. Så visst kan jag kalla mig privilegierad. Att faktiskt få jobba med det som jag älskar allra mest. Genom åren finns det många personer, grupper och artister som påverkad mig genom musik till den som jag är idag. För jag tror på att musik har den förmågan. Att kunna påverka. Under fredagar framöver kommer jag presentera de artister och låtar som påverkat mig genom livet och kanske ge lite anekdoter kring det…och vad passar bättre än en fredag kväll att varva ned till något riktigt härligt. Härligt ja…det bestäms hos lyssnaren, men förhoppningsvis skall jag kunna återkalla ett kärt minne, presentera något helt nytt eller skapa en upplevelse hos dig som läser.
Det här är Fredagsmusik med Tommy.
Trevlig lyssning och en fin kväll önskar jag dig.