Den bästa av tider

Vi är i den bästa av tider.
Det är iallafall vad många tycker och just nu tänker jag sälla mig till dem.
​​​​​Jag pratar om årstiden. I dessa tider behöver man ständigt vara övertydlig.

Och dagen är öm och skön och efter att varit ute och ätit med både min far och min  son , har jag umgåtts med en vän och vi har haft det så där på gränsen oförskämt bra.
och nu kaffe ute, men nu hemmavid och jag känner mig plötsligt så där inspirerad att återigen förkovra mig i poesi signerad den skotska nationalpoeten Robert Burns och även om jag älskat att få få läsa på originalspråket, det lågskotska, så blir det även så vackert på svenska.
Dagen är kväll, men för årstiden ung och all tid i världen finns för kärlek och mänsklig värme.

Vi kan inte sluta leva. Vi skall inte sluta andas.