Den lilla handlingen


Det är svårslaget att få börja dagen med frukost på sängen. Det händer liksom aldrig i mitt liv annars.
I och för sig är det inget jag direkt saknar då jag inte som person gärna stannar kvar i sängen när jag väl vaknat.
Men just den där känslan är ganska oslagbar ändå och inte var det fel att få börja med en otroligt smaskig och god baconmacka med kaffe heller. Just nu vill jag alltid vakna upp på det sättet.

För det är handlingen som är det viktiga. Att någon vill göra detta för en. Jag känner mig viktig och privilegierad och ju mer jag tänker på det så slår det mig vad enkelt det faktiskt är att göra någon annan människa glad och t om ge dagen en rejäl skjuts framåt i positiv riktning.
Jag tänker på hur jag själv alltid försöker att le och hälsa på alla jag möter oavsett på vilket humör jag själv är på. Jag tänker på hur positiv responsen alltid blir tillbaka. En enkel handling som gör gott åt alla håll.
Jag vet att i kväll eller närsomhelst kan förutsättningarna ändra sig, men det är en fantastisk dag och allting känns just här och nu känns enkelt.