Det är mycket action på nätterna nu för tiden.

Jag dras in i nya handlingar varje natt. Så även denna natt. Och det är fantastiskt att drömma om just drömmarna är goda, eller som i dessa fall fulla med sekvenser där jag får vara hjälte, vara räddaren, eller den som står i centrum. Med andra ord ofta ganska tufft att vakna upp och inse att det bara var en dröm...

Denna natt är jag en vild, uppskattad och livsfarlig Nascarförare.

Jag kör NASCAR Sprint Cup, alla 60 lopp och trots spektakulära avkörningar och krascher lyckas jag varje gång placera mig bra. Jag vinner flera lopp och jag ligger bra till för att ta hem pokalen.

Det är över 100 000 personer på läktaren och alla ropar mitt namn. Jag har kört 58 lopp. Två kvar. Det näst sista loppet; Daytona 500. Det visar sig att den gamle 50-tals legenden Fireball Roberts helt plötsligt är med i startfältet. NASCAR-organisationen har bestämt sig för att man inte längre vill vara näst största tevesport i USA! Det är dags att gå om NFL och amerikansk fotboll. Att bli nummer ett! Då räcker det inte med en Mark Martin, en Ryan Newman, en Kasey Kahne, eller Tommy Widekärr vid startlinjen. Nä legenden Fireball Roberts skall dammas av. Det är spänning i luften. Det är sista tävlingen innan det är dags för Indianapolis Motor spedway och 315 000 galna fans på läktarna. Fireball Roberts ser galen ut. Jag känner mig för första gången osäker...

Vi kommer iväg, men jag lyckas få punktering på alla däck samtidigt. Mer nervositet. Däckbytet går fort och jag är snart ikapp alla utan Fireball Roberts. En vild duell utbryter och Fireball Robert är verkligen galen. Han kör totalt utan fruktan och jag kommer på efterkälken. Men ju mer tiden går, ju närmare kommer jag och tillslut är vi sida vid sida...Alla 100 000 skriker "Fireball"
Nu..nu, alldeles strax skall jag visa alla...

Då vaknar jag och en av tidernas största "vakna upp ur en dröm besvikelser" är ett faktum.
En ny dag är här, men allt jag kan tänka på är det den där förbannade drömmen och vetskapen om att jag aldrig får veta om jag lyckades vinna i Daytona eller ej.
Detta blogginlägget publicerades för första gången den 16 oktober 2012 på min blogg. http://tommywidekarr.blogspot.se/2012/10/det-ar-mycket-aktion-pa-natterna.html