Det är som det är

I går sol - idag tycks den vara borta. En helg med earth hour och sommartid, judo och massor av hockeymatcher. Jag har kommit över det nu. Kommit över att Toronto återigen kraschar, gör bort sig, inte räcker till. Tänker njuta av bra hockey i fortsättningen, ser framemot slutspel. Såg flera bra matcher i går. Inklusive Torontos vinst mot Ottawa. Det är som det är.

Min mor har fördärvat sig. Fraktur på ryggraden, har mycket svårt att ta sig fram. Sängläge för henne. Var där i går, i föräldrahemmet. Skönt att "komma hem", men det smärtar att de aldrig numera är friska. En medelålders mans oro över sina föräldrar. Det är som det är.

Söndagar är härliga. Jag har sagt det så många gånger förut. Det tål att sägas många gånger till. Irritation runt mig ändå. I och med sommartid, känns det som att jag sovit bort alldeles för mycket av dagen. Kan inte förlika mig med dessa byten. Kan inte förstå att vi inte har sommartid året om. Vissa saker är som det är.