Det där som man hoppades på

Kvällen handlar om Michelltimman. Om min bok som jag höll på med så länge och innerligt. Inte trodde jag att när jag var klar med den att allt då bara hade börjat...
Kanske skulle jag inte hållit på med det här, låta allt gå genom förlaget och distributionsbolaget? Men, det är konstiga tider nu och inget av det där som jag hoppades på att kunna göra som t ex bokmässor, varuhus-signeringar, föreläsningar, mm är möjligt.
Corona ändrade mycket på de förutsättningar som jag från början räknade med. Dock har jag hittat andra former att få interagera med läsare och just nu är intresset av mina signerade böcker stort. Jag både skickar till de långväga och ordnar till de som vill komma förbi och hämta.

På bilden ser ni nu de böcker som jag hoppas skall hämtas idag eller i morgon kväll. 26 stycken signerade böcker och det fortsätter...
Länge hoppas jag. För trots att det håller mig upptagen och sysselsatt, sä är det så grymt roligt att få möta läsaren om än bara för några få minuter. Få berätta lite om den, få svara på frågor, får höra om förväntningarna.
Det där som man faktiskt hoppades på att man skulle få göra en dag.

Vill du också ha ett signerat exemplar av thrillern Michelletimman?
Swisha 150 kr till 0705526126 eller texta ett meddelande på samma nummer vid intresse. Vill du att jag skickar boken hem till dig, så betalar du 200 kr. Boken kommer inom 5 arbetsdagar.
Boken finns också att köpa hos bland annat Adlibris, Bokus och Cdon.
Skriv Michelletimman i meddelandefältet.