Det händer en torsdag förmiddag i februari

Det är en vacker morgon, men med vetskapen om att det snabbt ställer om med väderleken här, så gäller det att lagra de där strålarna från solen.
Igår kom de svarta molnen och la sig bredvid varandra som ett tjockt täcke redan vid två och sedan försvann det aldrig.
Nu kaffe vid poolen. Jag tar in allt som händer runtomkring mig och njuter. Det är viktigt att känna njutning. Att vara där i stunden och låta det drabba en.
På tal på kaffe. På onsdagar har jag ju mina små inlägg om kaffe och fika. Det blev aldrig något publicerat inlägg igår, däremot så förkovrade jag mig om det kanariska kaffet och det föranledda att jag flera timmar senare när natten gjort sig gällande, skrev ett blogginlägg om just det.
Det kommer publiceras senare idag.
På tal om senare idag…Teide står på programmet och kava och solnedgång och när natten är här blir det stjärnskådning. Det ni!