Det här är jag

Nu är vi här. Sommaren börjar bli på riktigt. Maj kom, men var högst tillfällig. Nu står juni för dörren. Förra året var maj het som en öken. I år får vi nog säga att det varit dess motsats. Värmen finns inte här, solen finns inte här..

Jag kommer in i mina rutiner igen. Jag går upp tidigt trots att jag är ledig. En lugn stund med reflektion och funderingar, följt av kaffe och lite tevetittande. Det är rätt farscinerande program som visas vid femtiden på morgonen. Jag ger mig in i för mig en annorlunda värld.
En stunds avkoppling innan jag gör mig iordning för att sedan sätta mig och skriva några timmar. Jag har fortfarande flera kapitel kvar att skriva. Deadline är för länge sedan förbi, men jag kan inte nedslås av det utan bara fortsätta. Om ett par veckor kan jag skriva på heltid. Det kommer göra gott. För det här är jag.