Die a happy man

Trots att himlen stundtals öppnade sig och bjöd på dramatik, är det svårt att hitta bättre "arbetsplats" en eftermiddag. Det är sådana här dagar som man kommer att minnas, även om de är arbetsrelaterade och vardag.
En ny vecka rullar in och det är nu som man behöver bromsa allting, se till att allt INTE går för fort.
Och när kvällen kommer väljer jag att lyssna på god musik och just den där låten "Die a happy man" får mig i stunden att må så bra. Jag tar in texten, ord för ord, mening för mening och även om det långt ifrån är något revolutionerande så får det mig att må bra, får det mig att känna förhoppning och t om glädje.
Och jag är egentligen alldeles för trött för att vara uppe så mycket längre då helgens intensitet nu börjat lamslå hela mitt inre styrsystem, men jag dröjer mig kvar på min plats vid den lyckliga världen.
Liksom bredvid allting nu har jag blicken riktad mot både nutid och framtid och det sköna i allt är att det är så vackert.