Django and Jimmie

En riktig skitvecka (så här långt).
Så där som livet är ibland. Saker och ting känns inte gå ens väg. Alldeles för många kryss i protokollet.
Fler än jag tycks dock varit ute i "dåligt väder". Det är Panamadokument och ett Nordea som får på käften när de visar sig vara en bank som uppför sig som en bank. Det är idrottsmän, statsmän och artister som följer med i fallet. Dock lär de flesta antagligen landa rätt mjukt.

Merle Haggard går ur tiden och det dessutom på sin födelsedag, svårt sjuk och relativt gammal, men det är förjäkligt ändå när folk går bort. Musiken lever dock kvar och det är just Merle som håller denna natt i någorlunda balans. Duettalbumet med Wllie Nelson; Django and Jimmie. Merles sista album. Mästerligt!

"You can't turn back time
Or put more sand in the glass
But sometimes at night
I close my eyes and go back"

Skatteverket bjuder på nyheten att Personnumren är slut och de har tvingats skapa påhittade födelsedagar för över 2.500 personer. Nu är vi minsann på väg utför.
Toronto Maple Leafs vinner och spelar bra när alla Leafs fans vill att de skall förlora. Aldrig kan man vara riktigt nöjd.

Men, det är ju fantatsiskt roligt ändå att DN/Ipsos kan visa på att vi svenskar litar på morgontidningarna, men mest på public service. Känns förhoppningsfullt...

Den här natten känns dock varken rolig eller förhoppningsfull. Bara förutsägbar.