Don't Stop Me Now

Mästerligt och lugnt kommer de första tonerna och textraderna.
Precis som en uppvärmning, en etapp före det stora racet då allt fullkomligt exploderar.

Jag sjunger med

Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive
And the world I'll turn it inside out, yeah
I'm floating around in ecstasy
So, (don't stop me now)
(Don't stop me)
'Cause I'm having a good time, having a good time

Och det är fredag och jag sitter i bilen på väg hem och ur högtalarna liksom flödar allt ut och bildar som ett hav blandat av frenesi och eufori. För att inte drunkna i allt det härliga öppnar jag först passagerarsätets fönster och när det visar sig inte vara nog, så öppnar jag även förarfönstret.

Nu är det som i visan;

I'm a racing car passing by like Lady Godiva

Och senare när jag fått upp tempot, farten...

I'm burnin' through the sky, yeah
200 degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm travelling at the speed of light

Åker förbi ett av mina vandringstråk sedan. Solen skiner och jag behöver bara ta mig ut, andas och känna livet tätt inpå mig. Snön har lämnat skogsvägen nu, men det är fortfarande kallt på backen på sina håll. På sjön ligger isen kvar. Allt är bedårande vackert.
1, 2, 3...
Nu blir det helg och jag tar ett djupt andetag och tänker;
Don't Stop Me Now.