Drömmen

I natt hade jag en dröm att jag var någon annanstans där det var ljust och varmt och på en klarblå himmel en stor gul sol.
Det är det som jag tänker på denna morgon. Hur jag längtar mig bort, bort från regnet och det gråa trista.

Och kanske är det så det får bli tänker jag när jag promenerar i väg ut för att ta mig till jobbet. det är 7 dagar kvar och vad skulle vara bättre än att tillbringa de sista dagarna i något semesterparadis någonstans?

Och jag har den där boken att skriva och fastän att den mesta av researchen redan är gjord, finns det platser som jag måste besöka, människor jag måste träffa. Ett semesterparadis finns dock inte med på den listan...
Men, jag drömmer vidare och på sätt och vis finns det inget bättre sätt att börja en dag på. Drömmen om det vackra, sköna och lyckliga.