En älskvärd situation

Vi tar sommarlov på klubben och så här års brukar de där veckorna av ledighet vara efterlängtade. Precis samma känsla som när man får semester och inte skall jobba på några veckor. För många är just det stora fritidsintresset så krävande att det kan jämföras med ett jobb. Många lägger 15-20 timmar på ideellt arbete. Jag är en av dem.
Förra veckan var jag i Lindesberg där judo stod på programmet från fredag till söndag och denna helg har vi haft superkidZ (klubbens egna läger för barn) och för egen del har det inneburit att jag varit med och hållit i 6 träningspass och bokstavligt talat bott på klubben.
Ett par möten kvar, sedan så stänger jag igen.
Jag har varit medlem sedan 1981 och jag har varit klubbens ordförande sedan 2004. Det finaste man kan vara.
Tänk att den klubben som du älskar mest över alla världens klubbar får du möjlighet att leda varje dag, måndag till söndag, år, efter år. skulle inte det vara en älskvärd situation?
Men att förstå på riktigt var det älskvärda ligger i, så handlar det om många människor med samma intresse som jag. Flera av dem brinner också så där jättemycket och lägger ner lika mycket tid som jag. De jobbar och sliter för att allt skall bli bra och för att t ex jag skall må bra. Det tillsammans med glädjen av att få umgås så mycket med alla dessa härliga människor, gör det till en älskvärd situation, gör det till att jag är lyckligt lottad och i denna stund känner mig lite så där barnsligt nöjd.