En Berättelse om Passion, Gemenskap och Framtida Äventyr"

Jag är på väg till klubben. 
Som jag brukar på onsdagar. 
Det är något speciellt med att kliva in i dojo'n, dra på mig min judogi och vara omgiven av kamrater som delar samma passion som jag. Judo är verkligen en viktig del av mitt liv, och jag kan inte nog betona hur mycket det betyder för mig att träna och vara på klubben.

Vi närmar oss slutet av säsongen innan sommaruppehållet. Det känns ok...så länge som man kommer igång igen. 
Det har varit en fantastisk termin med bra träningspass. 
Bilden i det här inlägget är från vår gemensamma lunch efter helgens barnträningar. Jag och detta gäng som varje helg håller träningar tillsammans. 
Vi som får träffa grupper av unga judoentusiaster, redo att utmana sig själva och ha kul på mattan. Att se deras leenden och känna den energi som sprider sig genom rummet är en påminnelse om varför jag älskar att vara en del av den här klubben.

Nu ser jag fram emot helgen då det blir heldagar med judo. Det är något jag alltid ser fram emot. 

Så snart kommer vi att lägga ännu en termins träningspass bakom oss. Men för varje avslutning finns det också en början. Jag ser redan fram emot nästa säsong, där vi kommer att fortsätta växa, utmana oss själva och skapa minnen tillsammans på mattan.

Jag är så tacksam för att jag har möjligheten att träna judo och vara en del av denna fantastiska gemenskap. Det är en sport som inte bara stärker min fysik och teknik, utan också mitt självförtroende och karaktär. Jag ser fram emot fortsatta framsteg och nya äventyr inom judons värld.

Nu är det dags att sätta igång med träningen och ge allt på mattan. Vi ses där - in real life eller i tanken.