En lyckad dag

Igår var som ett annat universum.
Man går från en till en annan.
Idag har jag vant mig. Det är iallafall så som det borde.
Men dygnet är antagligen vänt på och allt runtomkring är alldeles för mycket lättja.
Jag dricker vatten och ser tiden an. Den tid som egentligen redan är här.
Sedan kaffe (efter all den där müslin) och ett träningspass på det. varje morgon behöver börja med ett strukturerat träningspass för att få igång hela maskineriet. Att få igång hela mig. Den här pandemin har tagit på mig...både på ena och andra sättet.
Det sägs att jag inte är ensam.
Och när jag gjort allt det där som ingår i min så kallade morgonrutin, har jag en högst personlig stund med Bo Sundström för att sedan konstatera att det enda jag vill med denna dag är att den skall bli lyckad.
En lyckad dag.