En tid för att fira och reflektera

Idag är en speciell dag. Mitt gudbarn Hannah tar studenten, och jag kan inte låta bli att tänka på hur snabbt tiden har gått. Det känns som igår när jag själv stod där med studentmössan på huvudet, fylld av förväntan och en känsla av att världen låg framför mig. Sedan dess har jag även fått äran att bevittna våra barns studentfirande, då Marie och Eric tog sina första steg ut i vuxenlivet. Det är fascinerande hur tiden bara fortsätter att rusa fram och hur vi själva bara är en kort stund i detta universum.


När jag tänker på Hannah och hennes studentdag fylls mitt hjärta av kärlek och stolthet. Jag har sett henne växa upp och utvecklas till en stark och självständig individ. Hon har kämpat hårt för att nå dit hon är idag, och jag vet att hon har en spännande framtid framför sig. Att vara närvarande vid hennes studentfirande påminner mig om betydelsen av att fira prestationer och att stötta våra nära och kära i deras framgångar.
Samtidigt som jag firar Hannahs studentdag kan jag inte undgå att reflektera över den obönhörliga gången av tiden. Det är som om någon trycker på snabbspolningsknappen, och dagarna, månaderna och åren försvinner förbi. Det är en påminnelse om att vi bara är en kort stund i detta universum, och det är viktigt att vi tar till vara på varje ögonblick och uppskattar de människor och ögonblick som är värdefulla för oss.


Studentdagen är en symbol för förändring och övergången till vuxenlivet. Det är en tid då vi säger farväl till gamla rutiner och bekanta oss med nya utmaningar. Att se Hannah ta studenten påminner mig om vikten av att omfamna förändring och vara öppen för nya möjligheter. Tiden kommer att fortsätta röra sig framåt, och det är upp till oss att anpassa oss och göra det bästa av de erfarenheter vi möter på vår resa genom livet.


När jag tänker tillbaka på min egen studenttid och våra barns studentfiranden inser jag vikten av att skapa minnen. Dessa ögonblick är flyktiga och kan inte återupplevas, men de kan vara eviga i våra hjärtan och sinnen.
Grattis, Hannah, och lycka till i framtiden!