Energi och inspiration

Ledig dag. En klämdag. Jag vaknade upp med en känsla av frihet och förväntan. Imorgon är det Sveriges nationaldag. Jag har en skön långhelg.
Jag åt frukost tillsammans med min son. Han kom hem tidigt i morse efter att ha jobbat natt. Det är underbart att vi får den här tiden tillsammans.

Efter frukosten har jag spenderat timmar med att skriva. Jag har så mycket spännande framför mig när det kommer till mitt skrivande. Just nu har jag tre olika manus som väntar på att min lektör ska ge sin feedback. Det är en fantastisk känsla att veta att mitt arbete är på väg framåt och att slutet för dessa projekt närmar sig.

Utöver mitt skrivande ser det ut att bli ännu en solig dag. Jag kan se solens strålar dansa utanför mitt fönster och jag kan inte låta bli att längta efter att vara utomhus. Men en stunds arbete till innan värmen blir för intensiv.

Tanken på att träna ikväll lockar mig. sommarträningen drar igång i kväll. Det är något speciellt med att känna kroppens rörelser och att utmana sig själv fysiskt. Att släppa loss, svettas och anstränga sig gör gott för själen.

Det är sådana här dagar som ger mig energi och inspiration att fortsätta framåt.