Ett bokslut

Det är sol
Och jag ska ta vara på de här dagarna med ett leende på läpparna.
För det här är kanske trots allt den sista sommaren och för precis ett år sedan släppte jag tanken på att kunna tillbringa en sommar i Florida genom att avboka ett hotellrum i Miami. USA öppnade aldrig sina gränser den sommaren.


Nu är det en ny sommar och jag har hittat nya saker att förgylla min tillvaro med.
Så jag letar fram det där leendet igen och jag ger mig ännu en gång ut för att upptäcka, men framförallt leva.


och snart är jag på väg.
Det skall bli en roadtrip inom kort. En resa bara bort.
Här någonstans gör jag nu ett bokslut. Ett mittårsbokslut. Allt är fortfarande ljust. Som en evig sommardag, ..men allt ändrar sig vad det lider. Väskan är packad. Minimalt med kläder och saker skall tilläggas.
Än finns det tid för allt. För äventyr, lycka,  försoning och nya möten. De här dagarna har varit omtumlande, tröttande och lidelsefulla. Nu hoppas jag på ett liv i mainstream.
Det finns så mycket som jag skulle vilja få sagt. Så många sanna meddelanden jag skulle vilja skicka, så många ord som borde skrivas och kanske t om sägas, men så kommer tillslut dagen då allt måste gå vidare. Jag är nog där nu.
Och himlen är blå och grönskan så påtaglig. Jag skulle vilja konservera juni.
Nu är det som det är. En dag hoppas jag att jag inte åker min väg. Att jag bara kan vara vanlig ..på riktigt. Till dess är jag bara och låter mig förföras av allt och inget