Ett fempack med mina favoriter

För någon vecka sedan eller två när jag var som mest påverkad av influensa och lunginflammation, damp ett paket ner utanför min dörr.
I de där feberdimmorna fantiserade jag om dess innehåll. När jag var tillräckligt pigg sedan, full av Alvedon Novum öppnade jag och fann att det var från Macy's.
Vid något tillfälle när jag grämde mig över att det inte blev någon thank's giving i New York i år heller och på det inget besök på Macy’s vid Herald Square gav jag mig på näthandel. För om jag inte skulle få titta i de rikt utsmyckade skyltfönsterna eller  juldekorationerna på gatuplan och ej heller få gå vilse bland de olika avdelningarna på de elva våningsplanen, skulle jag iallafall i år få köpa mina favoritkalsonger. För i slutändan är det alltid det det enda som jag handlar där. Ett fempack med mina favoriter.