EuforiIgår
Kvällen och julafton avslutades med midnattsmässa...eller mer riktigt midnattsgudtjänst då nattvarden hade plockats bort på grund av de senaste restriktionerna. Men musiken var där, precis som tidigare och det var så upplyftande att detta nu trots allt gick att genomföra.
Den fantastiska kören och solisten och brorsan... Vissa saker sliter bara tag i en, ruskar om och berör så djupt, långt in i ens innersta minsta vrå och framkallar den där totala sinnesstämningseuforin - crash, boom, bang!
Min bror brukar hålla intressanta predikningar och igår var inget undantag. Man drogs med i den där starka historien.
Kanske inte som min favorit för några år sedan då predikan handlade om vår Farfars julberättelse - min familjs julberättelse, men näst intill.

Idag
Om gårdagen handlade om att ta in alla intryck, har dagen handlat om reflektion och vila. Just nu är allt tyst, men mycket juligt. Jag tittar mig omkring och har svårt att fokusera blicken på något särskilt. Kanske ger jag mig iväg? eller så sitter jag kvar här, sluter ögonen och återskapar musiken och den där stämningen från gårdagens mässa, som inte var en mässa, utan eufori.