Everything that goes up must come down 

Kacey talar till mig och säger;
"It's the song that they're playin', the words that you're sayin'
It's never felt so right, and I'm the kind of person who starts getting kinda nervous
When I'm having the time of my life"

Jag nickar, lutar mig tillbaka och läppjar på min MGD, sluter ögonen, bara lyssnar på hennes röst.
"So is there a way to stop all this thinkin', just keep on drinkin'?"
Det är fredag kväll och vi har snart klarat av halva april och när jag funderat på den där frågan en stund svarar jag "Yes" och det är därefter som jag går igenom livets "secrets" och särskilt det där att när man är på toppen finns det bara en väg och det är ner. Jag dricker och konstaterar att den här veckan har en så länge varit en riktig berg och dalbane vecka, men igår kväll var jag på lokal med människor som sätter värde på det där att koppla av och ta möjligheten att njuta när tid är. En bra kväll. De där stunderna blir mer och mer viktiga i mitt liv.
Precis som de där människorna som under veckan gett mig stöttning, vägledning och hejarop.
Jag älskar ensamheten, men jag vill aldrig vara ensam.