Färgelanda är fantastiskt!

Och så kom solen...
Och som den gjorde det! I precis rätt ögonblick när vi behövde den som bäst.
Igår var jag missmodig. Det fanns ingen hejd på allt regn. Skulle vädret få sätta stopp på så mycket positiv vilja och engagemang? Min gamla judoelev tillika vän Rose-Marie hade med hjälp, planerat för en "alla barns dag". Ett jättebarnkalas i Färgelanda centrum där allt var gratis! Den kanske viktigaste sponsorn idag blev solen, som möjliggjorde det för barn att strömma till de stora grönområdena i centrum där jag bor. Där man kunde se på judo, prova judo, träffa Cowboys, kasta lasso, piska, palla äpplen, äta godis och glass, hoppa i ballonghav och mycket mycket mer. Det är sånt här, sådana här initiav från vanliga medborgare som imponerar på mig. Människor som min vän Rose-Marie och alla andra människor som utan att tveka ställer upp gratis för att alla barn skall kunna få en toppendag. All heder till dem!
Det är en sådan här dag jag känner mig riktigt stolt över att vara Färgelandabo. Färgelanda är fantastiskt!