Gårdagen

Gårdagen var så där fin och trevlig som man önskade att varje dag var. Promenader, ett och annat butiks-stopp, några trevliga inköp, restaurangbesök på kvällen och slutligen film. På biografen träffade jag på riktigt fina vänner och innan filmen började passade jag på att ta en bild på mig och den här stiliga mannen.

Idag efter en hektisk förmiddag finner jag mig dock ensam, men en lunch med sig själv kan också vara trevligt och framför allt rogivande. Dagarna springer iväg, men det är inget mot vad veckorna gör. Det är kanske därför som jag ofta känner mig trött och utmattad?
Tänk om man kunde välja hur varje dag skulle bli. Om jag hade makten att avgöra mitt öde. Då hade jag kanske upprepat gårdagen gång efter gång, ..eller så hade jag helt enkelt låtit det varit precis som mitt liv är. Totalt oförutsägbart med gott blandat med en hel del av livets vedermödor.