Höst på min balkong

Jag somnade ute i soffan. Då stack solen mig i ögonen och jag var tvungen att blunda. Vaknade sedan av att jag frös. Hösten må vara fin, men värmen har inget tålamod längre.

Idag är det på dagen 50 år sedan Jimi Hendrix dog blott 27 år gammal. Kanske blir det någon minnessändning på någon tevekanal i kväll. Förresten, när jag tänker efter har jag inte sett någonstans att detta uppmärkammas. Tragiskt i sig i så fall om så skulle vara fallet.

Helgen kommer ägnas åt att lägga locket på brunnen.
Alltså med andra ord städa bort sommaren, tvätta fönster, ställa undan sommarmöbler och ordna med vinterförvaringen. Vad jag förstått skall det bli en bra dag för detta.

I går kväll var jag på lokal,åt och drack gått och lyssnade på musik. I kväll skall det bli mer av det lugnande slaget. kanske lite god musik, kanske lite god mat, men framförallt lugn
...och frid.