Higher Love

Natten tillbringade jag med ”One world: Together at home”. Det finns inget som förenar som musik. Pratshowvärdarna Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel och Stephen Colbert som i vanliga fall konkurrerar om tv-tittare jobbade tillsammans. De stora tvbolagen som NBC, ABC och CBS och några andra kanaler samproducerade. Detta för att hylla den sjukvårdspersonal och att utbilda och informera tittarna om covid-19. För en musikälskare var det här rena drömmen. För egen del kan jag så här efteråt efter lite fundering konstatera att jag uppskatade myckett att åter få se Stevie Wonder och det var häftigt att se Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts och Ronnie Wood som alla var hemma hos sig när de framförde ”You can't always get what you want”.
Kacey Musgraves framförde sin underbara "Rainbow" och det med en sån känsla att jag hade svårt att hålla tårarna från min kind.
Nattens absolut häftigaste musikupplevelse var dock Keuth Urban med "Higher Love" där han lyckas med konststycket att uppträda tillsammans med ...sig själv och det x 3. Bör ses om man missade det i natt. Även Nicole kidman fick vara med på ett hörn.