Hos grigorenko

I min bok Michelletimman möter ni Grigorenko. Den enorma ryssen med det skräckinjagade utseendet, men som egentligen är en snäll man i en stor kropp. Hans ryska brytning är påtaglig, även om han är född på Coney Island och bott där i hela sitt liv.
En stor del av Coney Islands befolkning är ryssar och det är ingen tillfällighet att de flesta barer, restauranger och affärer ägs av just ryssar. Det har fört med sig att en del, framför allt de äldre ryssarna, i faktisk mening är avskurna från omvärlden. De pratar enbart ryska , läser ryskspråkiga tidningar som går att köpa överallt och det finns de som aldrig tar sig in till Manhattan. Precis som om allt finns här ute på Coney Island, eller om man så vill, göra en utsvävning till i Brighton Beach.
Det är just till Grigorenko Dany vänder sig när han behöver känslig information för att kunna befria sin älskade Michelle.
Det är den här baren på bilden som Grigorenko driver med hjälp av Danys vän Kacey Stratton.

Om du är sugen på att köpa boken finns den bland annat på Adlibris, men du kan också beställa ett signerat exemplar av mig genom att swisha 150 kronor till 0705526126, eller om du vill ha den skickad till dig; 200 kr.