HOW THE WEST WAS WON DEL 10 (Resan)

Det här är How the West Was Won, en bloggserie där jag innan, under och kanske lite efter kommer berätta om min livs resa som kommer påbörjas om några dagar.
Vi åker västerut i ordets rätta bemärkelse. Rocky mountains och the great plains, färdas på the Oregon trail och vandra Bozeman-leden upp...bland annat.
En pojkdrömsresa i verklighet och dikt, att få uppleva lite grann av det där som mina barndomshjältar en gång fick uppleva. Jim Bridger, Kit Carson, Davy Crockett och Daniel Boone. För just de där fyra kom att bli mina hjältar, även om jag kanske ändå gillade Red cloud och Sitting Bull mer..För jag var ett barn som inte bara älskade att leka indianer och cowboys, utan också fascinerades av myterna, kulturen och på sättet de levde.
Så om ett litet tag flyger vi till Denver för att sedan med bil resa de cirka 450 milen genom 8 stater, med målet att få den ultimata upplevelsen av natur, kultur och historia.
Och jag kommer berätta om allt här.

Det handlar om några få timmar nu och jag skriver mitt sista inlägg av How the west was won innan avresa mot Denver.
Jag hade en ambition att jag skulle hinna skriva om alla de stopp som var inplanerade innan avvresa, men kom till Yellowstone national park. Det kan ni läsa om här.
Men vart gick resan sedan? Nu sammanfattar jag hela rutten här.

Resan
Denver, Colorado Info
Fort Laramie, Wyoming Info
Deadwood, South Dakota Info
Little Big Horn, Montana Info
Cody, Wyoming Info
Yellowstone National Park, wyoming, Idaho, Montana Info
Jackson Hole, Wyoming Info
Salt Lake City, Utah Info
Grand Canyon, Arizona Info
Tombstone, Arizona Info
Santa Fe, New Mexico Info
Durango, Colorado Info
Denver

Så här ser planen. Om 2 1/2 vecka vet vi hur det blev.