Hur stor blev vinsten?

Solen stiger över Färgelanda. Ett litet vitt täcke har lagt sig på marken. Svårt dock att att definiera det som snö, men detta tillsammans ger dock förmiddagen en något julig inramning.

Det är dan före dan. Ja, ni märker att jag räknar ner som ett barn. Mary . J. Blige sjunger; "Have you self a merry little christmas" Det är vackert.
Jag dricker kaffe. Kokkaffe; det enda rätta så här års. Ger dessutom ett visst tuggmotstånd.
Nu Jill Johnson i en osannolik duett med Stefan Sundström; "En julsaga". Jo jo, jag lyssnar på julsånger.

Mitt inlägg "Jag är miljonär" drog till sig många läsare. Över fem tusen första dagen och över sju i går. I dag kan jag se att redan närmare 2000 har varit inne och kikat. Antar att nyfikenheten är stor över att få se hur rik jag nu egentligen är. De kan jag dock nu lugna med att säga att jag fortfarande är ganska julpank och vinsten är ännu inte hämtad. Så spänningen kvarstår.

Kul det där ändå hur en rubriksättning lockar till sig läsare.

Som ni märker bloggar jag flitigt dessa dagar. Ännu ett tecken på att det inte är min inspiration som saknas, utan tiden till att skriva. Tycker förövrigt att det är förbannat kul att blogga och det fortfarande efter alla dessa år. Jag går in på mitt nionde år nu som bloggare...

Förbannat tråkigt är det att cancern ännu en gång fått vinna. Tråkigt att Joe Cocker inte får fortsätta att med sin hesa underbara röst få sjunga för oss.
Som Steven Tyler skrev på twitter i går; "Vi älskade dig för evigt, vi kommer alltid att sakna dig...Vila i frid Joe Cocker". Instämmer helt.

Nu dags för dagens promenad. Dessa dagar utan träning påverkar min kropp negativt.
T ex, jag brukar inte ha problem med ryggen. Nu är den stel och ömmar från tidig morgon till långt in på eftermiddagen. Är nog trots allt inte fel att hålla igång kroppen ändå.