I love mondays

" I hate mondays" på radion. Jag höjer.
Boomtown rats är en del av min musikaliska revolt. Det är tidigt åttiotal. Ett stycke musikhistoria i Tommys liv.

"The silicon chip inside her head
Gets switched to overload.
And nobody's gonna go to school today,
She's going to make them stay at home.
And daddy doesn't understand her,
He always said she was as good as gold.
And he can see no reasons
'Cause there are no reasons
What reason do you need to be shown?"

Tiderna förändras. Jag åker till jobbet i någon sorts eufori.

Jag tycker om måndagar.

Jag uppskattar det nya oskuldsfulla en ny vecka bjuder på. En måndag innebär oskrivna blad. Det känns spännande, även om jag är medveten om att allt kan gå åt helsike. Vissa dagar är sådana. Vissa dagar blir mindre bra. Jag är dock optimistisk lagd. Den här dagen skall bli bra och levas väl.