I mina tankar (Michelletimman)

Regnet faller ner.
Hösten håller ett hårt grepp om oss.
På andra sidan atlanten är det spurt. Trump tycks även denna gång vara bäst när det gäller. Han knaprar in och går förbi. En värld håller andan...oavsett var man står och vem man håller på. Allting hänger på något vis ihop och inget kan fungera om inte världens största ekonomi finns med. Det påverkar oss alla.

Jag sänker blicken och funderar på det där en stund. Amerikanska valet fascinerar mig.

Sedan tänker jag på att min bok Michelletimman lämnar tryckeriet idag. Det är också fascinerande att den nu är på väg till handeln.
Jag trodde aldrig att alla de där böckerna skulle kunna säljas. Med tanke på det förhandsintresse som varit och alla beställningar hos näthandeln, börjar jag tro att det kanske är möjligt...
Mina exemplar har tagit slut, men jag kommer få 50 ex till under nästa vecka.
Snart dags för mig att börja signera och skicka ut till alla som förbeställt av mig. Den där tanken svindlar. Att signera en bok som man själv har skrivit...

Köp den spännande boken Michelletimman av mig eller i handeln och få reda på hur långt människor i utsatta situationer är beredda att gå för den egna personliga friheten.
Boken kan du beställa på Adlibris, Bokus, Cdon, mm eller signerad direkt av mig genom att swischa 150 kr till 0705526126.
Skriv Michelletimman i meddelandefältet.

Boken kommer ut den 2 november