I morgon är iallafall en annan dag

Jag vid poolside.
Jag ser så där sprudlande nöjd ut med tillvaron. Jag kan känna känslan inom mig bara genom att titta på den bilden.
Det har varit en fin sommar. Jag har haft en fin semester. Levt mig igenom två svenska landskap. En evighet i Dalarna, några dagar i Skåne. Jag har också tillbringat tid längs den Bohuslänska kusten. Från söder upp till norr. Jag har umgåtts med familj och vänner och jag har haft möjlighet att få stämma av med personer som jag inte längre fanns kvar i mitt liv. Samtalen har varit viktiga under hela semestern. Samtalen med vänner och människor från vardagen. Mycket tar jag med mig just från samtalen.
Och så Grekland som kom hastigt och oväntat, men som blev en stor final på några sköna veckor i sommarens fria tid.
Det är fortfarande en del av sommaren kvar, men i morgon börjar jag att jobba. Det har varit en fin tid, men nu börjar vi på något nytt. Som en ny bok, ett nytt kapitel, kanske t om som en ny era. Vem vet?
I morgon är iallafall en annan dag.